5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article



Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar normal kapı kolu üzere olur.

Gelelim sık sık kontralaşılan yangın baplarında yangın dayanım süresinin başlangıcında bucak vadi, E ve I kimi çağ müşterek EI yangın dayanım derslikı terimlerinin kısaltmalarıdır.

Yangın üzere ivedili durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Dolgu kullanılarak kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme alınan bu makalemızda;

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla nazar boncuğu katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

örneğin önüne yüzıcı öz yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır cidarın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve hastane üzere” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan işlemek isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar daha geniş kullanılır.

Üretim aşamasından teknik şartnameye yarar olarak hazırlanmak zorundadır, işte bu yüzden çkızılışacağınız Yangın Bapsı firmasının CE Belgesini, TSE Belgesini ve Kapasite raporunu istemeyi ihmal etmeyinız.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır Yangın Kapısı ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Düzenışdataş merkezi, yedinci sanat, meslek, hastane gibi toplu yaşam alanlarında yangın kapısı yararlanmaı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel kabilinden binalarda da evgin çıkış kapıları yangın anında kullanılır ve toplanmış tahliyeleri Yangın Merdiveni Kapısı kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise hareket kadar durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın bapları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapılarını sarih çelişmez olmak midein kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre duman  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın çeşitli varyasyonları vardır. Buna benzeşim şekilde kapıları kilitli alıkoymak için otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yazgı kurtarmaktadır.

İşletmemiz kendi atölyesinde imalat karşılayıcı bir yangın kapısı imalatı firmasıdır. bizlere ulaşarak yangın kapısı fiyatları üzerine bilgi alabilirsiniz, Siz değerli ziyaretçilerimizin vereceği yangın bapsı ölçülerinde Yangın Merdiveni Kapısı sertifikalı yangın kapısı imalatı yaparak ehven yangın kapısı elde edebilirsiniz.

Emniyet: Acil çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına iye olmamalıdır. Ivedi durumlarda bapların her an berrak olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Report this wiki page